top of page
  • Writer's pictureSUMEM CERDANYA

30 COMPANYIES ASSEGURADORES AL VOSTRE ABAST |Us fem un estudi proposta TOTALMENT GRATUÏT/ASUMEM ASSEGURANCES A PARTICULARS, PROFESSIONALS I EMPRESES. Gestionem les vostres assegurances presentant-vos les millors opcions, cobertures i preus.

US FEM UN ESTUDI-PROPOSTA TOTALMENT GRATUÏT/A, només ens cal la vostra antiga o actual pòlissa i us presentem les millors alternatives, adequades a les vostres necessitats. Vosaltres sempre escolliu el que més us convingui i si voleu que us gestionem la mateixa companyia que teniu, també ho podem fer de forma immediata.

ASSEGURANCES DE CONSTRUCCIÓ* Som especialistes i disposem dels millors preus en assegurances per a promotors/constructors per a OCTs, assegurances decennals, Tots risc construcció i RC, disposant d'exclusiva amb la companyia ASEFA en tot el territori nacional.

APLICACIONS - TECNOLOGIA* Tots els nostres clients poden disposar d'una APP mòbil, per gestionar directament a través del mòbil, qualsevol contacte, siniestre, fotos, etc. I una connexió Internet per disposar de totes les seves pòlisses contractades amb tot detall.

Les vostres assegurances amb tota la confiança que us mereixeu

Envieu la vostra pòlissa a: seguros@sumem2020.com

SUMEM - ASSEGURANCES - 973 510 690 | Qüestió de confiança!

0 comments
bottom of page