top of page
matrix-1799659_1920.jpg

Servei de protecció de dades (LOPD) per a autònoms i empreses.

L'era digital en el món empresarial, ha facilitat els processos de recollida, tractament i emmagatzematge de dades de clients, proveïdors, treballadors i candidats (correu electrònic, números de telèfon, preferències de consum etc). Per això, és fonamental la implantació, per part dels professionals i les empreses, d'un procediment adaptat per garantir el compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i l'actual Llei de Protecció de dades "Ley Orgánica 3/2018, de 5 de Diciembre".

A través de Grupo Data oferim a preus molt econòmics, serveis de consultoria per a l'adaptació al compliment d'aquesta llei.

destacada.jpg

Formació bonificada

Treballem perquè les empreses puguin mantenir el nivell de formació necessari per a respondre als nous canvis i exigències de mercat.

 

Disposem d'una àmplia oferta de cursos de formació per a professionals, sent la nostra missió assessorar als nostres clients des de quin curs ha de triar fins a la tramitació de la documentació necessària per poder acollir-se a la bonificació de la formació per a les empreses de la FUNDAE (Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació).

Ens assegurem que les empreses que requereixin aquest servei, puguin accedir a una formació de qualitat per als seus treballadors.

destacada.jpg
paper-3033204_1280.jpg

Fomulari LOPD - Formació

arrow&v

Gracies per contactar, respondrem tan aviat com sigui possible.

bottom of page